[ad_1]

 

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde önceki gün saat 11.00’de Malkara TSO Toplantı Salonunda ‘Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Hibe Programı (KKYDP)’ ile ilgili Bilgilendirme Semineri düzenlendi. 
 

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Aziz Sezek’in sunumuyla gerçekleşen toplantıya katılım yoğun oldu. Katılımcıların sorularının cevaplanmasının ve mevzuatla ilgili istişarenin ardından toplantı sona erdi. Programla ilgili açıklama yapan Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Yamanoğlu “İstişare toplantılarında dile getirilen konulardan biri devlet desteklerine daha hızlı ulaşabilme ve siz değerli üyelerimizin bilgisine sunabilme adına bugün bir araya geldik. 

 

 

Göreve geldiğimiz günden beri üyelerimizin tarım ve hayvancılık ile ilgili yaşadıkları sorunlarını çözüme kavuşturmak ve ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığımız ve ilgili kurumlarımız nezdinde sürekli takip ediyoruz. Tekirdağ Tarım İl Müdürümüz sayın Oktay Öcal ve ekibine destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *