[ad_1]

Doğan, “İstişare ve Değerlendirme Toplantımıza katılarak bizlere destek veren İHH Çerkezköy ilçe Başkanı sayın Ercan Bulduk’a, İHH Çorlu İlçe Başkanı sayın Cemalettin Günay’a, Kapaklıspor Kulübü Başkanı sayın Cengiz Vural’a, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı sayın Nihat Toprak’a, siyasi parti temsilcilerine, Belediye Başkan Aday Adaylarına ve her daim sahada bizlerle koşturan, ümmetin davasını dertlenen değerli gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere her daim destek veren, yetimleri kollayan, mazlumun yanında olan fahri gönüllümüz değerli Belediye Başkanımız sayın Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

“ÜMMETİN DERDİ İLE DERTLENECEĞİZ” 

 

Kapaklı’da yapacak çok işleri olduğunu kaydeden Doğan, “Önceliğimiz yetim ve öksüzlerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız. Ev ev, sokak sokak gezecek, ümmeti Muhammed’in evlatları aç yatmasın, kışın soğuktan üşümesin diye elimizden geleni yapacağız. Arama kurtarma ekibimizle her türlü doğal afet için hazır konumda olacağız. Ümmetin derdi ile dertlenecek Gazze’deki zulmün durdurulması için sesimizi yükseltemeye, zulmü anlatmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

“İYİLİĞİ YAYACAK, MAZLUMA UMUT OLACAĞIZ”

 

Bir taraftan da savaş sonrası yaraların sarılması ve insani yardımlar için ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini ifade eden Doğan, “İyiliği yayacak, mazluma umut olacağız” dedi. Doğan’ın yeni yönetim kadrosunda şu isimler yer aldı: Arama Kurtarma Sorumlusu Fatih Önkol, Sosyal İşler Sorumlusu Muammer Elbaşı, Kadın Kolları Sorumlusu Nevin Mirasyedi, Genç İHH Sorumlusu Yakup Özer, Sekreterya Sorumlusu Nihat Toprak, Mali İşler Sorumlusu Selim Çayır, Basın Yayın Sorumlusu Uğur Aslan ve Uğur Bingöl, Yetim Birimi Sorumlusu: Doğuş Sarcan.

 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *