[ad_1]

Törende açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanı Yüksel Özdal, düğün salonu ile ilgili teknik bilgileri paylaştı.

 

“ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ” 

 

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Yapımı tamamlanan Sağlamtaş Çok Amaçlı Salon projemizi hizmete açıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tesisimiz uzun yıllar boyunca Sağlamtaşlı vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında yüzyılın yatırımlarını Tekirdağ’a kazandırıyoruz. Sosyal, kültürel, sportif ve ulaşım alanında önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Sağlamtaş Çok Amaçlı Salonumuzun hayırlı olmasını diliyor, yeni yılda da her şey gönlünüzce olsun diyorum” dedi.

 

 

 

 

AÇILIŞI YAPILDI 

 

Sağlamtaş Mahallesi Muhtarı Ramazan Ersoy, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile CHP Tekirdağ Milletvekilleri Nurten Yontar ve İlhami Özcan Aygun da birer konuşma yaparak, Sağlamtaş Çok Amaçlı Salon’un yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek tesisin açılışı yapıldı. 

 

 

 

 

TESİSİ GEZDİLER 

 

Açılışın ardından Başkan Albayrak, protokol üyeleri ile birlikte tesisi gezerek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Malkara’nın Sağlamtaş Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon, 1334 metrekare alan içinde konuşlandırıldı ve 462 metrekare inşaat alanına sahip. Çok Amaçlı Salonda ayrıca servis alanı, teknik oda ve bay-bayan wc bulunuyor. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *