[ad_1]

Kasım ayında AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan, aday adaylığı sürecinde bir taraftan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederken, bir yandan da vatandaşlarla ve esnaflarla buluşan Akın yılmaz, dün de gazetemizi ziyaret etti. 

 

Aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ifade eden Akın Yılmaz, “Doğduğum günden beri milletime olan sevgim, kurulduğu günden bu yana partime olan sadakatimle 22 yıldır sahada oldum, bilfiil bugüne kadar kim aday gösterilirse gösterilsin, hiçbir zaman nefsi duygularımıza kapılmadan doğru adayın arkasında doğru şekilde durmaya devam ettim, devam ediyorum. Partinin her kademesinde görev yapmış, 22 yıldır sahada olan, 22 yıldır partiye sadakatimle çalışan, partide il başkan yardımcılığı,  belediye başkan adaylığı, milletvekili adaylığı süreçlerini yaşamış biri olarak, önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde de ‘bu bir bayrak yarışıdır’ anlayışıyla Kapaklı’da daha güzel, insanları kucaklayan ve vatandaşımızın beklediği projeleri onlara sunabilecek bir anlayışı ortaya koyabilecek bir sistemde, bir düzende aday olmak için, 8 aday adayından bir tanesiyim” dedi. 

 

 

 

 

“ÜZERİME DÜŞEN HER GÖREVİ LAYIKIYLA YAPTIM”

 

Bugüne kadar partinin kendisine verdiği her görevi yerine getirmeye çalıştığını, aday kim olursa olsun ‘o olursa ben yokum’, ‘o varsa ben çalışmam’ demeden gerek belediye seçimlerinde gerek milletvekili seçimlerinde üzerine düşen her görevi layıkıyla yaptığını ifade eden Akın Yılmaz, “Bu süreçte de sahadan, esnafımızdan, sokaktan gelen istek ve beklentilere cevap vermek için, Kapaklı ilçemizdeki hizmetleri güzel yapabilmek için aday adaylığı sürecimizi yürütüyoruz. Biz sadece seçimden seçime sahaya çıkmadık. Aday açıklanınca ortadan yok olan bir aday asla olmadım. Kapaklı’da yaşayan 7’den 70’e, genciyle yaşlısıyla 81 vilayetten gelen, doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Sunnisiyle, Alevisiyle, göçmeniyle adeta Kapaklı’da 35 yıldır etle tırnak olduk. Hemşehrilerimizin her anını onlarla birlikte paylaştık. Gün geldi ağladık, gün geldi düğünlerine halay çektik. Kapaklı’da adeta her bireyle abi-kardeş, baba-oğul olduk. Tüm derneklerle, tüm STK başkanlarımızla, tüm muhtarlarımızla iyi bir diyalog kurduk. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla, özel sektörle beraber yapmış olduğumuz güzel çalışmaları eğer aday olursak, tüm paydaşlarımızla bir ve beraber olarak, Kapaklı’yı layık olduğu hizmete kavuşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

 

 

 

 

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

 

Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden, ‘Yaradılanı severiz, yaradandan ötürü’ anlayışıyla herkesi kucakladıklarını belirten Belediye Başkan Aday Adayı Akın Yılmaz, “Eğer adaylık bize verilirse, ilk günden itibaren Kapaklı’da yaşayan 144 bin kişiyi, 102 bin seçmeni kucaklayarak, Kapaklı’da herkesin beklediği bir başkan olmanın gayreti içerisindeyiz. Kapaklı’ya değer katacak projeleri hayata geçirmek için görev verilir ve kazandığımız günden itibaren var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. 

 

 

“HEPSİNE GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM”

 

Bu yola çıkmış tüm aday adayı arkadaşlarının kıymetli ve değerli olduğunu dile getiren Yılmaz, “Hepsi bizim gibi Kapaklı’ya hizmet etmek için yola çıkmışlardır. Kendilerine yürekten, gönülden başarılar diliyoruz. Kapaklı’da bugüne kadar taş üstüne taş koymuş herkes bizim için değerlidir ve baş tacıdır. Kapaklı’nın gelişiminde ve bugünlere gelmesinde emeği, katkısı olan herkese de teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

“KAPAKLIMIZ BUNA MÜSAİT”

 

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında 100 il, 1000 ilçe projesiyle ilgili de konuşan Akın Yılmaz, “Son günlerde yeni oluşacak 19 il arasında Tekirdağ’dan da bir il olacağı söyleniyor. İmar planının 500 bin nüfusa göre oluşu, yerleşim alanlarının buna müsait olması, kamu kurum ve kuruluşlarının gelecek yerlerinin olması noktasında Kapaklı’nın il olmasının uygun olduğunu düşünüyorum. 35 yıldır bu bölgede yaşayan, bu bölgenin dinamiklerini, hassasiyetlerini, sanayisini, esnafını, aldığı göçü ve ülke ekonomisine sağladığı katma değeri çok iyi bilen birisi olarak, eğer Kapaklı il yapılmaz Çerkezköy yapılırsa da merkez ilçenin Kapaklı olacağına yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kapaklı’yı ve bu bölgeyi çok iyi biliyor. Bu çalışmaların bu bölgede yapılacağına yürekten inanıyorum. Surda bir gedik açılacaksa mukaddes mi mukaddes, rüzgarın Kapaklı’dan esmesi gerektiğini düşünüyorum. Sanayisiyle, yüzölçümüyle, yerleşim alanlarıyla Kapaklımız buna müsait” dedi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *