[ad_1]

Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, vatandaşların taleplerini, şikâyetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla Işıklar ve Çanakçı Mahallelerinde düzenlenen Halkla Buluşma Toplantısı’nda mahalle sakinleriyle bir araya geldi. 

 

Kaymakam Mustafa Güler başkanlığında düzenlenen Halkla Buluşma Toplantısına İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü ve Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Personeli ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

 

 

GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

 

Toplantıda mahalle sakinlerinin sorunları ve talepleri dinlenirken, sorunların çözümü için gerekli işlemleri yapmak üzere notlar alındı. Vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili, kurum müdürleri tarafından gerekli bilgilendirmeler yapılırken, Kaymakam Güler, sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *