[ad_1]

 

Çetintaş, tarihi ve kültürel bağlamda Türkiye’nin karşılaştığı zorluklara değinerek, ulusal birlik ve beraberlik ruhuna işaret etti. “Türk milleti bir ölür bin dirilir” diyen Çetintaş, vatan uğruna can veren şehitlere saygı ve rahmet dileklerini sundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yıllar süren mücadelesine atıfta bulunan Çetintaş, bu mücadelenin yerel yönetimde devam ettirilmesinin önemini vurgularken, ayrıca, yerel yönetimdeki hedeflerinin, halkın ihtiyaçlarına yönelik, adil ve eşitlikçi bir yaklaşımla şekillendiğini belirtti.

ŞEFFAF VE İNSAN ODAKLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI 

Çetintaş, ilçe başkanlığı görevi süresince edindiği tecrübeler ve gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm vatandaşların derdine derman olmaya çaba gösterdiğini dile getiren Çetintaş, aday olması halinde, şeffaf ve insan odaklı bir yönetim anlayışı ile Çerkezköy’ü yönetmeye aday olduğunu ifade etti.

 

 AK Parti’nin yüzde yüz başarı hedefiyle yola çıktığını ve bu doğrultuda kararlılıkla çalışacağını ifade eden Çetintaş, Çerkezköy’ün Türkiye ekonomisine katkısını ve potansiyelini vurgulayarak, belediye başkanlığına aday olması durumunda bölgeye getireceği yenilikler ve iyileştirmeler hakkında bilgi verdi. Çerkezköy’ün gelişimi için hükümet desteğinin önemine işaret eden Çetintaş, bölge halkına yönelik projelerini ve hedeflerini açıkladı.

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *