[ad_1]

Peki, konaklamak için tercih edebileceğiniz oteller hangileri? Aslında seçenekleriniz oldukça fazla ancak sizler için 3 muhafazakâr otel belirledik.

 

Bera Alanya

 

Konforlu odaları ve sundukları kaliteli hizmet ile ön plana çıkan Bera Alanya otel alkol servisinin yapılmadığı ve sadece helal yiyeceklerle hazırlanan yemeklerin servis edildiği bir konaklama adresidir. Bu otelde kadınlara özel ve tamamen korunaklı olan hem açık havuz hem de kapalı havuz bulunuyor. Buhar banyosu, Türk hamamı, masaj salonu gibi beklentilerinizi karşılayacak tüm alanlar otelde mevcut. Yapmanız gereken yalnızca yerinizi ayırtmak ve bavulunuzu hazırlayarak tatile çıkmak olacak.

 

Adenya Hotel Resort & Spa

 

Alkolsüz tesis olan bu otel de Alanya’da hizmet veren ve rahatlıkla konaklayabileceğiniz muhafazakâr otellerden biridir. Yalnızca helal gıdalarla hazırlanan yemeklerin servis edildiği otelde ibadet alanları da bulunuyor. Alkolsüzlük kuralının geçerli olduğu otelde kadınlar için tamamen korunaklı olarak hazırlanan sağlık ve spa alanlarının da olduğunu ekleyelim. Eğer HalalBooking.com adresine tıklarsanız bu otelde daha önce konaklayanların verdikleri puanlara göz atabilir ve otelin görsellerini de inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda otelin gecelik kişi başı konaklama ücreti bilgisini de görebilir, rezervasyon işleminizi dakikalar içerisinde yapabilirsiniz.

 

Adin Beach Hotel

 

Muhafazakâr yaşam şekline uygun bir hizmet sunan oteller arasında Adin Beach Hotel de var. Kadınlara özel ve korunaklı bir yapıda olan plaj ile güneşlenme alanları bulunan bu otelde mahremiyete büyük önem verildiğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda kadınlar için hazırlanan ve sadece kadın personelin hizmet verdiği açık ve kapalı havuz seçenekleri de bulunuyor. Helal yiyeceklerin servis edildiği ve aynı zamanda alkolsüzlük kuralının uygulandığı otelde unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Alanya’da hizmet veren diğer muhafazakâr otelleri incelemek için HalalBooking.com adresine tıklayın. Site üzerinden otelleri her yönüyle inceleyebilir ve seçtiğiniz otel için yerinizi ayırtabilirsiniz. Erken rezervasyon indirimlerinin uygulandığı otelleri de bu siteden bulabilirsiniz.

 

 

 

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *