[ad_1]

 

Suriye’nin El-Bab Bölgesinde yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu’nda görevi başında şehit düşen Kırklarelili şehidimiz Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek, şehadetinin 7. yıl dönümünde Hızırbey Camii’nde ruhuna okutulan Mevlidi Şerifin ardından Kırklareli Şehitliği’ndeki kabrinin başında rahmet ve dualar ile anıldı.
 

Kırklareli Şehitliği’nde gerçekleşen anma programında konuşan Vali Birol Ekici, “21 Aralık 2016’da yapılan Fırat Kalkanı Operasyonu’nda Suriye’nin El-Bab Bölgesinde görevi başında iken şehit düşen Kırklarelili şehidimiz Astsubay Piyade Üstçavuş Göktan Özüpek ve kahraman askerlerimizi şehadetlerinin 7. yılında bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla ve dua ile anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” dedi.

 

TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUNDU 

Vali Birol Ekici, şehidimizin ailesi ve beraberindekiler, şehidimizin kabrine çiçek bıraktılar. Programda şehidimiz Göktan Özüpek’in özgeçmişi okunarak, dualarla yad edildi. Şehitlik ziyaretinin ardından Kırklareli Hızırbey Camisi’nde devam eden programda, şehidimiz Göktan Özüpek ile tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu.

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *