[ad_1]

Ergene Kaymakamı Kadir Duman, önceki gün Kırkgöz Mahallesi’nde yaşayan Kıbrıs Gazileri Mehmet Çevirgen ve Ali Rıza Çokan’ı ziyaret etti.  Ziyaretlerinde Kıbrıs Gazileri ile sohbet eden Kaymakam Duman, “Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz diyerek vatanımızı ve bayrağımızı canı pahasına koruyan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle, sağlıkla ve şükranla yâd ediyoruz” dedi. 

 

 

 

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ 

 

Kırkgöz Mahalle Muhtarlığını ve Sağlık Ocağını da ziyaret ederek muhtar Tahsin Albayrak’dan mahallenin sorun ve taleplerine ilişkin bilgi alan Kaymakam Duman, esnaflara da hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Kıraathanede vatandaşlarla da bir araya gelen Duman, onlarla sohbet ederek onların sorun, beklenti ve taleplerini dinledi. 

 

 

 

 

ÖNCELİĞİMİZ EĞİTİM

 

Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Kırkgöz İlk ve Ortaokulu’nu da ziyaret etti. Okulda incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Kadir Duman öğretmenler ve idarecilerle öğrencilerin eğitim durumu ve okulun eksiklikleri hakkında bilgi aldı. Ergene Okuyor Projesi kapsamında okuma etkinliğine katılarak 2. Sınıf öğrencileri ile Ergene Okuyor Projesi kapsamında kitap okuyan Kadir Duman, teneffüs sırasında öğrencilerle basketbol oynadı. Eğitimin önemine dikkat çeken Duman, “Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitimden geçer. Önceliğimiz eğitim” dedi. 

 

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *