[ad_1]

Trakya’nın en büyük spor kompleksi olarak Çorlu’nun Hatip Mahallesi’ne inşa edilen 2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Kompleksi, 27 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da hizmete sunulacak. 

 

AÇILIŞA RENK KATACAK

 

Açılış töreninde, muhteşem kostümleri, zengin kadrosu ile Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan geniş coğrafyada halkların kültürlerinin sahneye taşındığı ‘Destanların Dansı Yüzyılın Destanı’ isimli tiyatral dans gösterisi sunulacak. Nuh Tufanı, Boğaçhan Destanı, Tomris Hatun, Nizami Gencevi ile Mevlâna, Leyla ile Mecnun, Alpaslan, Cevanşir, Çanakkale Destanı, Kafkas İslam Ordusu, Ayrılık, Mehmet Akif Ersoy ile Ahmet Cevat, Hari Bülbül ve Karabağ’ın tekrar Türk yurduna kazandırılması gibi konuların işlendiği gösteri, açılışa renk katacak.  

 

“MÜKEMMEL BİR DANS GÖSTERİSİYLE TAÇLANDIRIYORUZ” 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ’da bugüne dek spora yapılan en büyük yatırımı gururla sunuyoruz. FIBA standartlarında ve Trakya’nın en büyük kapalı spor kompleksi olan tesisimizin açılışını mükemmel bir dans gösterisiyle taçlandırıyoruz. Bu şölen tam sizlere layık, bekliyoruz” diyerek, tüm vatandaşları açılışa davet etti. 

 

Haber / Ercan ERDAĞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *