[ad_1]

Ziyarette; KOSGEB İstanbul İkitelli Müdürü Selim Serkan Ercan, KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Mahmut Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsnü Güngör Akarca, Recep Bars, Aytaç Yüce, Meclis Üyelerimiz Ahmet Eroğlu ile Mustafa Bilik de yer aldı.

 

“İSTİHDAMIN ARTIRILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Ziyarette konuşan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serkan Keser, Kırklareli’nde istihdamın arttırılması ve refah düzeyinin yükseltilmesi için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, Kırklareli’ndeki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞMALAR YAPMAYA HAZIRIZ”

 

Türkiye’de işletmelerin güçlendirilmesi, iş hacimlerinin gelişmesi, yeni yatırımların teşvik edilmesi hedefleriyle farklı kamu kurumları tarafından çeşitli konu ve önceliklerle sağlanan desteklerin olduğunu ifade eden KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu da, “Devlet destekleri olarak adlandırılan bu desteklerin bazıları yıl boyunca başvuruya açıkken bazı destekler dönemsel olarak yapılan proje başvuru çağrıları ile duyurulmaktadır. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası da üyelerinin bu desteklerden en iyi şekilde yararlanması adına eğitim, tanıtım ve danışmanlık faaliyetleri yürütmektedir. Kendilerine yaptıkları bu faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederim. Sivil toplum örgütlerinin önemini biliyorum, bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapmaya hazırız” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *