[ad_1]

Süleymanpaşa Belediyesi çalışanlarından oluşturulan ve arama kurtarma konusunda AFAD ekiplerinden özel eğitimler alarak donanımlı hale getirilen birim, deprem ve diğer afetlere karşı tatbikatlar yapmaya devam ediyor. 

 

UZUNLAR DA İZLEDİ 

 

Belediye Afet İşleri Müdürü Turgut Ünsal’ın koordinesinde AFAD Müdürlüğü bahçesinde rutin olarak Enkazda İleri Seviye Arama ve Kurtarma Tatbikatı yapıldı. Ekipler, enkazda ileri seviye arama kurtarma temalı tatbikat ve akredite sınavına hazırlık çalışmaları yaptı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar da tatbikatı izledi, hedefleri başarıyla yerine getiren personeli tebrik etti.

 

 

 

 

“SÜLEYMANPAŞAMIZ İÇİN BÜYÜK BİR GÜVENCE”

 

Ekibin çalışmalarını yakından takip ettiğini aktaran Uzunlar, ” Süleymanpaşa Belediyesi Arama Kurtarma (SPAK) Birimimizin gerçekleştirdiği, Afet İşleri Müdürümüz Sayın Turgut Ünsal’ın koordinesinde yürütülen tatbikatı izleyerek bilgi aldım. Ekiplerimizin sahadaki beceri ve koordinasyonu, her türlü zorlu duruma karşı hazırlıklı olduğumuzu gösteriyor. Arama ve kurtarma operasyonlarını ustalıkla tamamlayan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. SPAK ekiplerimizin profesyonelliği, Süleymanpaşamız için büyük bir güvence. Güvenli ve huzurlu bir Süleymanpaşa için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / İrem BANÇO  

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *