[ad_1]

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan; ‘Çerkezköy TSO Kalite Standartlarını Artırma Projesi’nin sözleşmesi, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından imzalandı.

 

Çerkezköy TSO Kalite Standartlarını Artırma Projesi ile 15 personele ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Eğitimi, Sistem Kurulum Danışmanlığı, ISO 10002’nin ISO 9001’e Entegrasyonu Danışmanlığı olmak üzere toplam 1 gün eğitim, 6 gün danışmanlık hizmeti verilecek.

 

 

 

 

“SÜRECİ UYGULAYABİLİR HALE GELMELERİ PLANLANIYOR”

 

Çerkezköy TSO yetkilileri, proje ile ilgili, “Üye memnuniyetini ön planda tutan, kaynaklarını iyi yöneten bir kurum yapısıyla hareket eden kurumumuz; üye memnuniyetinin daha da artırılması ve üye beklentilerinin yönetsel süreçlerle karşılanması amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Proje ile 15 personele ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Eğitimi, Sistem Kurulum Danışmanlığı, ISO 10002’nin ISO 9001’e Entegrasyonu Danışmanlığı olmak üzere toplam 1 gün eğitim, 6 gün danışmanlık hizmeti verilecek. Kurumun içinden 15 kişinin eğitimlere katılmasıyla söz konusu sistemlerin kurumumuzda uygulanabilir olması sağlanacaktır. Teknik Destek kapsamında; ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Eğitimi 1 gün, Sistem Kurulum Danışmanlığı: 5 gün, ISO 10002’nin ISO 9001’e entegrasyonu danışmanlığı 1 gün verilecektir. Mevcut durum analizi yapılarak dokümanların hazırlatılması, kurulumun denetime hazır hale getirilmesi gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile çalışanlarımızın kalite konusunda uzman olması ve süreci uygulayabilir hale gelmeleri planlanmaktadır” dedi. 

 

“ODAMIZI 5 YILDIZLI ODA KONUMUNA TAŞIYACAK”

 

Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan eğitim ve danışmanlıklar sonucu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda ISO 10002 sisteminin kurularak, müşteri memnuniyeti sisteminin hayata geçirilmesinin planlandığını belirten yetkililer, “Üye geri bildirimlerinin toplanması ve analiz edilmesi yoluyla organizasyon süreçlerini ve hizmet kalitesinin iyileştirilmesine olanak sağlanacaktır. Personelimizin hazırlamakla sorumlu olduğu kalite dokümanları, TSE bağımsız denetçisinin istediği standartlarda yapılacaktır. ISO 9001 sistemine entegre edilerek çalışacak olan sistem, odamızı üst seviyelere taşıyarak 5 yıldızlı oda konumuna taşıyacaktır” dedi. 

 

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *