[ad_1]

İYİ Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı için 20 Kasım’da başlayan başvurular, 22 Aralık Cuma günü saat 17.00’de sona erecek. 

 

 

 

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN 1, MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN 3 İSİM BAŞVURDU

 

İYİ Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için geçtiğimiz hafta Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay başvuru yaparken, Belediye Meclis Üyeliği İçin Aday Adaylığı başvuruları da bu hafta başladı. Belediye Meclis Üyeliği için 3 isim başvuruda bulundu. 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi seçilen, geçtiğimiz aylarda CHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Mehmet Kar, 2024’te yapılacak olan seçimler için de İYİ Parti’den Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunurken, başvuru yapan diğer 2 isim ise Çiğdem Yılmaz ve Emin Musa Akbulut oldu. 

 

“HAZIR BİR ŞEKİLDE SAHAYA ÇIKABİLMEK İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI YAPIYORUZ”

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvuruları 22 Aralık’ta sona erecek. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından kadrolarımız hazır bir şekilde sahaya çıkabilmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz” denildi. 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *