[ad_1]

Klimalı, konforlu ve engelsiz araçlar Çorlu’da toplu taşıma alanında hizmet verecek. 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin araç filosuna kattığı 10 adet otobüsün hizmete alım töreni, bugün0 Çorlu’da bulunan TEKULAŞ Otobüs Garajında gerçekleştirildi. Törende konuşan TEKULAŞ Genel Müdürü İlyas Küçükmidil, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan TEKULAŞ A.Ş.’nin 1 Ocak 2016 tarihinde Çorlu’da hizmet vermeye başladığını belirtti. Bugün devir teslimi yapılacak araçlar ile beraber araç sayısının 200’ü geçmiş olacağını söyleyen Küçükmidil, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederken, yeni araçların hayırlı olmasını temenni etti. 

 

 

 

 

“KALİTELİ VE GÜVENLİ TOPLU ULAŞIM HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara etkin, verimli ve konforlu bir şekilde toplu ulaşım hizmeti verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. 10 adet aracı daha toplu taşımada hizmet vermek üzere araç filosuna dahil ettiklerini söyleyen Albayrak, “Son model, konforlu ve engelsiz araçlarımızla vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli toplu ulaşım hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi. Albayrak, yeni araçların hayırlı olmasını temenni etti. 

 

“ÇORLU HALKININ HİZMETİNDE OLACAK”

 

Programda Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da konuşma yaptı. Sarıkurt, “Çorlu’muza kent içi ulaşım konusunda yatırımlarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan 10 otobüs daha bugün itibarıyla Çorlu halkımızın hizmetinde olacak. Yeni toplu taşıma araçlarımızın Çorlu’muza hayırlı olmasını diliyor, başta Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Kadir Albayrak olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *