[ad_1]

“Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım” ve “Karmakarışık” adlı oyunlarla Tekirdağlı sanatseverlerin karşısına çıkan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilk çocuk oyunu olan Midas’ın Kulakları’ isimli oyunu da önceki akşam çocuklar için sahneledi. Oyun, çocuklar ve aileleri tarafından ilgiyle izlendi. 

 

 

 

 

HER SALI SEYİRCİYLE BULUŞACAK

 

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Midas’ın Kulakları” adlı çocuk oyunu her salı saat 14.00’te Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası Yılmaz İçöz Sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Vatandaşlarımız, bilet temini ve oyun programı için biletinial.com internet adresini ziyaret edebilirler” denildi. 

 

 

 

 

“İLK ÇOCUK OYUNUNU DA SAHNELEDİ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da Şehir Tiyatrosunun oyun portföyünü genişlettiğini ve çocuklara yönelik ilk oyununu da sahnelediğini belirtti. Tüm sanat dallarını kapsamaya çalışan, bireysel ve toplumsal değerleri temel alan özgün sanat eserleri üretmek üzere her zaman güzeli ve iyiyi aramak için yola çıkan ve her durumda köklerinden beslenip evrensele ulaşmak için devamlı gelişmeyi amaçlayan bir sanat kurumu olmasını hedefledikleri Şehir Tiyatrosu’nun ilk çocuk oyunu ile artık çocuklara da hitap ettiğini söyleyen Albayrak, “Çocuklarımız ve aileleri ilk çocuk oyunumuz olan ‘Midas’ın Kulakları’ oyununu büyük bir keyifle izlediler. Şehir Tiyatromuz kurulduğu günden bu yana hem ödüllere doymuyor hem de sahnelediği tüm oyunlarla izleyicilerin takdirini kazanıyor” dedi. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *