[ad_1]

 

Kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay, Çerkezköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Enver Demirel, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, dernek yönetimi, üyeleri ve aileleri katıldı. 

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltıda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “Vahap başkanımız her yıl olduğu gibi bu yıl da bizim için güzel ve nezih ortamlarda bu programları düzenliyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla birçok şubemizin programına katıldık. 

Yapmış olmak için yapılan mekanlarda ağırlandık. Farkımızı burada gördük. Çünkü belediye başkanımız engellilere değer veriyor, onları önemsiyor. Böyle güzel mekanlarda bizi ağırlayarak bunu da ispatlamış oluyor. Kendisine sizlerin adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

“DAHA GÜZEL YARINLARDA BULUŞMAK ÜZERE”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay da yaptığı konuşmada “Bu güzel Pazar sabahında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle toplandık. Uzun zamandan beri burada bulunan Çerkezköy Şubemiz ciddi emeklerle, ciddi mücadeleler verdi. 

Her gününü belki de her anını bu mücadeleye adadılar. Kendilerine gönülden teşekkür ediyorum. Bu emekleri bu sofralarda buluşturmak kolay değil. Bu emekler için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugünün anlamını, bugünün önemini aynı sofrada buluşarak, paylaşarak yaşamak, bugünün anlamını geleceğe bir mesaj olarak iletmek için aslında buradayız.

 Engellilerimizin yaşam şartlarını iyileştirmek, beraber tutunmak, eksiklerimiz varsa bunları paylaşmak için bu sofralarda buluşuyoruz. Sizlerle bu sofrada buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Daha güzel yarınlarda, daha büyük sofralarda buluşmak üzere hepinizi selamlıyorum” ifadelerini kullandı. 

TABLO HEDİYE ETTİ

 

Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a günün anısına, derneğin fotoğraf, resim taş boyama çalışmalarında üyelere destek veren Murat Akbay’ın çocuklarla birlikte yaptığı tabloyu hediye etti. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *