[ad_1]

 

Engin Camcı’nın cumartesi günü saat 16.30’da CHP Çerkezköy İlçe Binası önünde düzenlediği aday adaylığı açıklamasına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eşi Güliz Akay, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nalan Çolak, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Uğur Can Avcılar ve Deniz Doğru Bilge, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları Özgür Sönmez, Funda Serfiçe, Barış Erdoğan, CHP Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ökten, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çelebi, Saray Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Çoban, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Kasım Korkmaz, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Necati Sezer, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.    

İL BAŞKANININ MESAJINI OKUDU

 

Aday adaylığı programında konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli’nin mesajını okuyarak konuşmasına başladı. 

“CHP BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK TEK HEDEFİMİZ”

Ayfer Dönmez konuşmasında “Benden önceki dönem ilçe başkanlığı yapan ve kendisinden bayrağı devraldığım yol arkadaşım sayın Engin Camcı’ya ve aday adayı olan tüm yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını hem Çerkezköy’de hem de Tekirdağ’da dalgalandırmak tek hedefimizdir. 

Kazanan Çerkezköy, kazanan Tekirdağ, kazanan Türkiye olsun. Örgütümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

“SİZE SÖZ, YENİDEN KAZANACAĞIZ”

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan engin Camcı da eşi İlknur Camcı ile birlikte katılımcıları selamladı. Engin Camcı konuşmasında “Size baktığımda Çerkezköy’ü görüyorum, size baktığımda doğru bir karar verdiğimi görüyorum, size baktığımda kazanacağımızı görüyorum. 

Size söz, yeniden kazanacağız” dedi. Aday adaylığı açıklamasına katılan tüm partililere ve Çerkezköylülere teşekkür eden Camcı,  “1971 doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Çerkezköy’de tamamladım. 1990 yılından beri Çerkezköy’de esnafım. Evliyim ve 3 çocuk babasıyım” diyerek kendini tanıttı. 

“ÖRGÜTÜN İÇİNDEN GELEN BİR KARDEŞİNİZİM”

 

Camcı, “Kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partiliyim. 2007 yılından bu yana partimizin bütün kademelerinde hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak 2015-2020 yılları arasında 2 dönem ilçe başkanlığına seçildim. 5 yıl süreyle bu onurlu görevi yürüttüm. Sonrasında da 3 yıl il başkan yardımcısı olarak görev yaptım. 

Aldığım bütün görevlerde makamımda hiç oturmadım, halkın arasındaydım, her zaman sahadaydım. Çok çalıştım, çok çalıştık, kısacası örgütün her kademesini bilen, örgütün içinden gelen bir kardeşinizim” diye konuştu. 

“BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

 

2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkanı Vahap Akay ve arkadaşlarıyla bir yola çıktıklarını dile getiren Camcı, “Çok çalıştık ve kazandık. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Çerkezköy Belediyesi’nde dalgalandırdık. 2019 yılında yine, yeniden Çerkezköy’ün caddelerini, sokaklarını kapı kapı dolaştık. Ve seçimleri bir kez daha kazandık. 

Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını belediyemizde dalgalandırmaya devam ettik. Ben buradan hepinize söz veriyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını belediyemizden indirtmeyeceğiz. Birlikte çalışacağız. Yeniden kazanacağız” ifadelerini kullandı. 

“ÇERKEZKÖY’E HİZMET ETMEK İÇİN KARŞINIZDAYIM”

Son 10 yıldır Çerkezköy’ün geliştiğini söyleyen Belediye Başkan Aday Adayı Engin Camcı, “Yapılan hizmetleri görüyoruz. Önümüzdeki dönemde daha çok çalışacağız, genç ve dinamik bir ekiple, yeni hizmetlerle daha modern bir Çerkezköy yaratmaya talibiz. Hep birlikte çalışacağız, Çerkezköy Belediyesi’ni yeniden kazanacağız. 

Bu kutsal bayrak yarışında, Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Atamızın Samsun’a çıktığı inançla Atatürk ilke ve inkılapları, cumhuriyet kazanımları ve altı okun ışığında Çerkezköy’ümüze hizmet etmek için karşınızdayım. Bu vesileyle Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. 

Bugüne kadar Çerkezköy’e hizmet etmiş belediye başkanlarımıza, partimizin yöneticilerine, kadın ve gençlik kollarına, partimizin üyelerine ve Çerkezköylü hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu bayrak yarışında aday adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *