[ad_1]

 

Başkan Kadir Albayrak, “İlçelerimize değer katacak projelerle daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. 

Toplam bin 990 metrekare proje alanına sahip Kapaklı 100. Yıl Meydan Parkı, 6 milyon 404 bin 172 TL yatırımla ilçeye kazandırıldı. Meydanda oturma grupları, çocuk oyun grupları, ahşap sarnıçlar, kauçuk zemin, yeşil alanlar, sosyal donatılar ve kent mobilyaları yer alıyor. 

“HOŞÇA VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ BİR MEKÂN OLACAK”

Tekirdağ il genelinde vatandaşların nefes alacağı yeni yaşam alanları ve meydanlar ortaya çıkarma konusunda son derece önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kapaklı ilçemizde de kentin nefes alacağı meydan oluşturma konusunda çalışmalarımızı tamamladık. 

100. Yıl Meydan Parkı Kapaklı’ya hem yeni bir görünüm kazandıracak hem de vatandaşlarımızın nefes alacağı ve hoşça vakit geçirebileceği bir mekân olacak. İlçelerimize değer katacak projelerle daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

100. Yıl Meydan Parkımızın Kapaklılı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, 5 Aralık Salı günü saat 12.00’de gerçekleştireceğimiz açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *