[ad_1]

 

Devam eden okul inşaatlarını inceleyerek çalışmalarla ilgili  bilgi alan Soytürk, gaziler, muhtarlar ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Saat 11.30’da Kapaklı Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Soytürk, Kaymakam Mustafa Gürdal ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Gürdal ile görüşerek Kapaklı ve ilçede yapılan çalışmalar hakkında Gürdal’dan bilgi alan Vali Soytürk, ziyaretin ardından Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda muhtarlarla bir araya geldi. 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ilçe protokolünün de katıldığı toplantıda muhtarlar mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Soytürk’e iletirken, Vali Soytürk de gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

 

Toplantının ardından yapım süreci devam eden ve tamamlandığında ilçede asayiş hizmeti verecek olan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Soytürk, inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Recep Soytürk, ilçe ziyareti kapsamında Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ilçe protokolü ile birlikte Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği’ni de ziyaret ederek Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gazilerle bir araya geldi. 

EĞİTİM YATIRIMLARINI İNCELEDİ

 

Kapaklı programı kapsamında yüzde 50’si Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), yüzde 50’si devlet katkısı ile yapılan 12.673 metrekare alana sahip 16 derslikli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Soytürk, okul inşaat alanını gezerek incelemelerde bulunurken, yapım süreci hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

16 derslikli TOBB Ortaokulu’nun, bu yıl içerisinde tamamlanıp 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde faaliyete geçmesinin planlandığı ifade edildi. 

 

 

Yüzde 100 devlet katkısı ile yapılan 7722 metrekarelik alana sahip24 derslikli Bahçelievler İlkokul-Ortaokulu’nu da ziyaret ederek okulun inşaat alanını inceleyen Soytürk, okulun yapım süreci hakkında bilgi aldı. 

24 derslikli Bahçelievler İlkokul-Ortaokulu’nun bu yıl içerisinde tamamlanıp 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde faaliyete geçmesinin planlandığı belirtildi. 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, incelemelerinin ardından İsmetpaşa Mahallesi’nde düzenlenen Vatandaşla Buluşma Toplantısında vatandaşlar bir araya gelerek onların sorun, talep ve beklentilerini dinledi. Vali Soytürk “Çözüm için gerekli çalışmalar yapılacak” dedi. 

Düzenlenen toplantıda Vali Soytürk’e Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal ve ilçe protokolü eşlik etti.

VALİ SOYTÜRK’TEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

 

Kapaklı programı kapsamında 25 Eylül 2012’de terhisine 40 gün kala Tunceli’de askeri aracın geçişi sırasında Pkk’lılar tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu şehit düşen P. Er Kadir Dadaş’ın ailesini de ziyaret eden Soytürk, şehidimizin ailesiyle yakından ilgilendi. 

Ziyarette Şehit Kadir Dadaş ve tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Vali Recep Soytürk, şehitlerin emaneti olan şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. 

İNAN MAKİNE’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Recep Soytürk, şehit ailesi ziyaretinin ardından 24 derslikli Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever iş insanları Tijen Tusçuoğlu Alkan ve eşi Dinçer Alkan’ın sahibi olduğu İnan Makine firmasını ziyaret etti. 

Fabrikayı gezen Soytürk, İnan Makine Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Tusçuoğlu Alkan ve Şirket Genel Müdürü Dinçer Alkan’dan fabrika hakkında bilgi aldı. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal eşlik etti. Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Kapaklı Erenler Cemevini’ni de ziyaret etti. 

Cemevi Başkanı Enver Koçer tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından cemevine geçerek faaliyetler hakkında bili aldı. 

 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *