[ad_1]

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, kenti ‘Mutlu İnsanlar Kenti’ sloganının Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenmesinin üzerinden 3 buçuk yıl geçtiğini söyledi. Kesimoğlu, Kırklareli’nin artık bu slogan ile tüm ülkede tanındığını söyledi.

Başkan Kesimoğlu, “Slogan, ulusal ve uluslararası bir simgedir. Şehrin soyut ikonudur. Akılda kalıcılığa vesile olur. Aradan geçen süre zarfında o kadar çok konsept çalışma yaptık ve yeni proje hayata geçirdik ki, Kırklareli artık Kırıkkale ile karıştırılmıyor. 

Bu algıyı değiştirme noktasında, belirlediğimiz sloganın da büyük payı var. Bizim sloganımızın altı tamamen dolu. Çünkü şehrin ve insanlarımızın kimliğini yansıtıyor” dedi.

“KÜÇÜCÜK ŞEYLERDEN MUTLU OLABİLECEK BİR YAPIYA SAHİBİZ”

 

Kırklareli halkının, her şeye rağmen mutlu olmayı bildiğini kaydeden Kesimoğlu, “Bu şehrin ve burada yaşayanların pozitifliği, bu slogan ile özdeşleşti. Kırklareli’ni ve sloganımızı artık herkes biliyor. Kırklareli’ni artık herkes tanıyor. “Mutlu İnsanlar Kenti” sloganı, dijital mecralarda da otomatik olarak etiket yapılabiliyor” şeklinde konuştu. 

Kırklareli’nin, sakin ve huzurlu bir kent olduğunu ifade eden Başkan Kesimoğlu, “Burada, o özlediğimiz 80’li, 90’lı yılların komşuluk kültürü hala yaşatılıyor. Küçücük şeylerden mutlu olabilecek bir yapıya sahibiz. Burada insanlar paylaştıkça mutlu oluyor, mutlu oldukça paylaşıyor” ifadesinde bulundu.

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *