[ad_1]

Çerkezköy’ün 11 Mahalle Muhtarı, Çerkezköy Muhtarlar Derneği’nde toplanarak yeniden adaylığını açıkladı. 

YENİDEN ADAY OLDUKLARINI DUYURDULAR

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Kızılpınar Gültepe Mahallesi Muhtarı Seyithan Kaya, Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi Muhtarı İlhami Türkkanlı, Kızılpınar Atatürk Mahallesi Muhtarı Nihat Malkoç, dün saat 12.00’da dernek binasında yaptıkları açıklamada, 31 Mart 2024’te yapılacak olan seçimde yeniden aday olduklarını duyurdu. 

FEVZİPAŞA MAHALLE MUHTARI ADAY OLMADI

11 mahalle muhtarı, mahallelerinde en iyisini yapmak üzere hizmet ettiklerini, mahalle sakinleriyle iyi günde de kötü günde de birlikte olduklarını ifade ederek, “İnşallah bu dönemde de mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz. 

Allah’ın izni, siz değerli halkımızın teveccühü ile tekrardan sizlerin destekleri ile adaylığımızı açıklıyoruz” dedi. Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Turhan Ersöz ise yeni dönem için aday olmadı. 

Haber / Buse AKIN

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *