[ad_1]

 

Bu kapsamda Tekirdağ’a gelerek, ilçe yönetimleri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, “AK Parti’nin izlediği politikalarla ülkenin sıkıntılardan kurtulması mümkün değil. Bu nedenle yerel seçimleri fırsat olarak değerlendirip, belediyeleri almak zorundayız” dedi. 

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, Tekirdağ’a geldi. Seçime hazırlık çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret eden Milletvekili Atmaca, ilçe yönetimleri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. 

“TEŞKİLATIMIZ SEÇİMLERE HAZIR”

Yerel seçimlerle alakalı istişarelerde bulunan Atmaca, “Seçim İşleri Birim Başkanlığımızın yaptığı program dahilinde teşkilatların aday adayı değerlendirme sürecine katkıda bulunmak amacıyla sizleri ziyarete geldik.  Teşkilatımız seçimlere hazır. Yerel seçimlere tek başımıza, kendi logomuz ve kendi adaylarımızla gireceğiz. İnşallah halkımız o zaman görecek hizmeti” ifadelerini kullandı. 

“FIRSAT OLARAK DEĞERLENDİRMELİYİZ”

 

AK Parti’nin izlediği politikalarla ülkenin sıkıntılardan kurtulmasının mümkün olmayacağını belirten Atmaca, “Bu nedenle bu yerel seçimleri fırsat olarak değerlendirip, belediyeleri almak zorundayız. Göstereceğimiz başarı ile 1989 yılındaki gibi bir dahaki seçimde genel iktidarı almak arzusundayız. 

Çünkü AKP’nin ve diğer partilerin uyguladığı politikalarla bu memleketin sorunlarının çözülmesi mümkün değil çünkü bunların tamamı batı medeniyetini referans aldı. Kapitalist, faizci ekonomik düzeni hedef edinmiş, Batıdaki insanı köleleştiren sistemi ülkemize yerleştirmek gayretinde olan partilerin biri sağcı olmuş diğeri solcu olmuş, bunun hiçbir önemi bulunmamaktadır” dedi.

Haber / Erdal AYDIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *