[ad_1]

 

CHP Tekirdağ Eski Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer ve Erdoğan Kaplan ile 10 yıldır Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüten Vahap Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan aday Adaylığını açıkladı. Mehmet Boşnak da Pazartesi günü  saat 14.00’te CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan  Aday Adaylığı açıklaması yapacağını duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığını ilk açıklayan isim Dr. Candan Yüceer oldu. 19 Kasım’da aday adaylığını duyuran 24, 25, 26 ve 27. dönem Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, “Bu bir bayrak ve hizmet yarışı. Bayrağımızı en ileriye taşıyacağız. Çocuklarımız ‘ne mutlu ki Tekirdağ var’ desinler istiyorum. 

Kadınlar ‘iyi ki burada yaşıyorum’ desinler, gençlerimiz ‘Tekirdağ bana gelecek oldu’ desinler, yaşlılarımız ‘huzurluyum burada, çok şükür’ desinler istiyorum.  Artık yuvamda, Tekirdağ’ın mutfağında, hayata dokunan icracı makamda kentime hizmet etmek istiyorum. 

Tekirdağ’ın hak ettiği hizmetleri alabilmesi için, hemşehrilerimin yüzünün gülmesi, layık olduğu şekilde insanca yaşayabilmesi amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına adayım” açıklamasını yaptı. 

KAPLAN DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Cumartesi günü de Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Eski Milletvekili Erdoğan Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. 

Cumartesi günü saat 15.00’te CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’ndan yaptığı açıklama ile aday adaylığını duyuran Erdoğan Kaplan, yaptığı konuşmada, “Tekirdağ’ımızın yakın takipçisi ve Tekirdağ aşığı olarak hızla nüfusu çoğalan ve bununla birlikte sorunları her an artan şehrimizi marka büyükşehir statüsüne taşıyacak projelerimiz olduğu için aday adayıyım. 

Beni bilenler çok iyi bilir. Ben halk adamıyım. Din, dil, ırk, inanç, partili, partisiz, sosyal statü gibi hiçbir ayrım yapmadan herkesi eşit mesafede kucaklayacak büyüklükte bir kalbe sahip olduğum için aday adayıyım. 

Tekirdağ’ımızın, taşından toprağına, denizinden yamacına, hayvanından bitkisine, havasından suyuna sorumluluk bilinci ile hareket edeceğime inandığım için aday adayıyım. Tekirdağ’ımız sınırları içerisinde olan her bir karışına hizmet edebilme bilgi, beceri ve enerjime inandığım için adayım” ifadelerini kullandı. 

“TEKİRDAĞ’DA YENİDEN 12-0 YAPACAĞIZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan 3’üncü isim ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. 2014 yılında CHP’den Çerkezköy Belediye Başkanı seçilen ve 2 dönemdir görevini yürüten Vahap Akay, aday adaylığını, Pazar günü saat 14.00’da Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. 

Bir Memleket Sevdası Bir Tekirdağ Sevdası Bir Türkiye Sevdası diyerek bir yola çıktıklarını belirten Akay, “Bir hedef için değil 12 hedef için yola çıkıyoruz.

Mevcut ilçe belediyelerimizin tamamını oylarımızı yükselterek yeniden kazanacağız, hiç kimsenin şüphesi olmasın Çerkezköy’ü de Kapaklı’yı da kazanacağız. Hayrabolu’yu da Ereğli’yi de geri alacağız. Ve 5 yıllık bir aradan sonra 5 yıllık bir hasretten sonra Süleymanpaşa’da yeniden Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandıracağız. Ve Tekirdağ’da yeniden 12-0 yapacağız dedi. 

MEHMET BOŞNAK DA ADAY ADAYI

 

Mehmet Boşnak da Pazartesi günü saat 14.00’te CHP Tekirdağ İl Başkanlığı’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklaması yapacağını duyurdu. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *