[ad_1]

 

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu ziyaret eden Koç, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulundu

CHP Kıyıköy Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Değer Koç, ilk olarak CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Avukat Bora Terzi’yi ziyaret etti. Koç, “Görüşmemiz esnasında önümüzdeki yerel seçim sürecini ve özellikle Kıyıköy’e dair yapılabilecekleri uzun uzun konuşma fırsatımız oldu. 

Kıyıköy’e özgü sorunları, çözüm önerilerini ve geleceğe dair hayata geçirilmesi elzem projelerimizi içeren dosyamızı kendisine teslim ettik. Kıymetli vaktini bizlere ayırdığı ve en az bizler kadar heyecan duyduğu için kendisine şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

KOÇ’UN İKİNCİ DURAĞI KIRKLARELİ BELEDİYESİ

Daha sonra Kırklareli Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu ile makamında bir araya gelen Koç, “Kıyıköy’ümüzün geleceğini şekillendirmek için heyecan verici projeleri masaya yatırdık. 

Başkanımızın engin belediyecilik tecrübesinden de istifade edecek şekilde Kıyıköy’e özgü sorunları ve çözüm önerilerini paylaştık. Ziyaretimiz esnasında geleceğe dair hayata geçirebileceğimiz projeleri içeren dosyamızı da sunma fırsatı bulduk. Başkan Kesimoğlu’nun gösterdiği ilgi ve destek için minnettarım” ifadelerini kullandı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

 

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *