[ad_1]

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Üniversite – Sanayi iş birliği içerisinde güzel işlere imza atacağız” dedi. 

Çerkezköy TSO Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Murat Evren ile sanayiciler katıldı. 

“BİZLERE DANIŞMAKTAN LÜTFEN ÇEKİNMEYİN”

Sanayi Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’ın açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, konuşma yaptı. Çetin, “Odamızın, üyelerimiz için gerçekleştirdiği faaliyetler artarak devam edecek. Üniversite – sanayi iş birliği içerisinde güzel işlere imza atacağız. 

Çok değerli akademisyenlerimizle, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğümüzün özverili çalışmaları ve odamızın da katkıları ile bölgemize hatta ülkemize değer katacak, katma değeri yüksek projeler üreteceğimize inancımız tam. Bu süreçte devlet destekleri, teşviklerden de yararlanacağız. Sizlerin de herhangi bir sorunu olduğunda bizlere danışmaktan lütfen çekinmeyin” ifadelerini kullandı.

PROJE VE DESTEK SÜREÇLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİLER 

 

Daha sonra Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Uzmanı Murat Evren, Teknoloji Hamlesi Tanıtım Sunumunu yaptı. 

Sunumun ardından geliştirdiği Tekerlekli Elektrikli Şehir İçi Ulaşım Aracı Projesi ile destek alan Batılı Otomotiv, SMA İlacı Geliştirme ve Üretim Projesi ile Polifarma İlaç, Elektrikli Şarj Cihazı –  Servo Motor ve Sürücü Geliştirme Projesi ile destek alan Wat Motor’un yetkilileri sırası ile proje ve destek süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 

Sunumların ardından Namık Kemal Üniversitesi akademisyenleri, kendilerini tanıtarak bölümleri ve yürüttükleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Haber / İrem BANÇO 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *