[ad_1]

 

AK Parti’den Muratlı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Avukat Sinan Baştuhan, “Benim aday adaylığında öncelikli motivasyonum; Muratlı halkını AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak ve AK Parti belediyeciliği standartlarına ulaştırmaktır” dedi. 

AK Parti Muratlı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen aday adaylığı açıklamasında Sinan Baştuhan’ı İlçe Başkanı Ali Atılgan ve partililer yalnız bırakmadı. 

“ONUR DUYDUM” 

Muratlı’da 4 yıldır avukatlık mesleğini severek yaptığını kaydeden Baştuhan, “Aile mesleğimiz olan tarım ve hayvancılıkla ise çocukluğumdan beri uğraşıyorum. Hem hayatımı bu ilçede geçirmek hem de farklı alanlarda çalışmak bana çok şükür güzel hatıralar ve değerli dostlar kazandırdı. 

Mesleki tecrübelerimle birlikte şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Muratlı vatandaşlarının hemen hemen her kesimiyle doğrudan, doğal, samimi, dürüst ilişkiler ve bağlar kurdum. Avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda, Sayın İlçe Başkanımızın davetiyle aktif siyasi hayatım başladı. 

Kendisi bana yönetim kurulunda görev alıp almayacağımı sorduğunda; kendisine AK Parti gibi bir siyasi oluşumun yönetim kadrosunda yer almaktan onur duyacağımı dile getirdim. Ardından da günümüze kadar geçen süreçte Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. 

Bugüne kadar bu görevi de layıkıyla yerine getirmenin gururunu yaşamaktayım. Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan olarak görev yaptığım süreçte, 2 genel seçimde de ülkemiz genelinde yüzde 100 sandık başarısı sağlayan nadir ilçelerden biri olduk” dedi. 

“AK PARTİ, TÜRKİYE’NİN PARTİSİ”

 

Çok güzel dostluklar biriktirdiğini kaydeden Baştuhan, “Seçim grubundan çok bir aile olduk ve bugün yapmış olduğum aday adaylığı başvurum sebebiyle gururla devam ettirdiğim görevimden içim buruk ama bir o kadar da heyecanlı bir şekilde ayrılmak zorunda kaldım. 

Ben bugüne kadar bireysel menfaatlerden ziyade parti davamızı önceleyerek ufak ya da büyük görev demeden sorumluluk almadan kaçmadım. İlçemizde AK Parti iktidarında yapabileceklerimizi sokak sokak, cadde cadde, çarşı-pazar gücümüzün yettiğince anlatarak; Muratlı’da umut olarak gönüllere dokunmaya çalıştık. 

Bu süreçte birlikte yol yürüdüğümüz bütün herkese teşekkürü borç bilirim. Sevgili yol ve dava arkadaşlarım, unutmayın ki AK Parti, Türkiye’nin partisidir” ifadelerini kullandı. 

“MURATLI, BİRÇOK ALANDA GERİDE” 

Muratlı’nın belediyecilikte makus talihini onlarca yıldır değiştiremediğini kaydeden Baştuhan, “Öyle ki Muratlı AK Parti belediyeciliği standartlarından maalesef birçok alanda geride kalmıştır. Muratlı’nın endüstriyel, çevresel, şehir planlama, ulaşım gibi günlük hayatı doğrudan etkileyen birçok kanıksanmış sorunu bulunmaktadır. 

Bugün Muratlı; çamurlu ve delik deşik yollarıyla, burunların direklerini sızlatan kokusuyla ve kimyasal deresiyle anılmaktadır. Partimizin 21. yaşını kutladığı bu dönemde, Türkiye’nin talihli şehirleri ve ilçeleri, AK Parti belediyeciliğinin nimetlerinden yararlanmaktadır. 

Benim aday adaylığımdaki öncelikli motivasyonum Muratlı halkını AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak ve AK Parti belediyeciliği standartlarına ulaştırmaktır. Bugün itibariyle 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için partimizden aday adaylığımı duyuruyorum” dedi. 

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *