[ad_1]

 

İlk başvuruyu Çerkezköy’de uzun yıllar Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı yapan ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde de AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Hayrettin Çetinkaya yaptı. 

ÇOLAK DA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

Çerkezköy’de uzun yıllar doktorluk görevini yürüten, geçtiğimiz yıllarda siyaset sahnesinde boy gösteren Dr. Ali Çolak da Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru evraklarını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’a teslim etti. 

ATAKAN DANIŞ DA ADAY ADAYI

 

Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan bir diğer isim de Çerkezköylü iş insanı Atakan Danış oldu. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Danış, başvurusunu Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yaptı. 

ERTEM DE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

 

2004-2014 yılları arasında 2 dönem üst üste AK Parti’den Belediye Başkanı seçilip 2014 seçimlerinde Vahap Akay karşısında seçimi kaybeden Çerkezköy Belediye Eski Başkanlarından Ali Ertem de, AK Parti’den belediye başkan aday adayı olmak için Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na müracaat ederek, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Salih Azbay’a teslim etti.

DÖNMEZ DE BAŞVURUSUNU YAPTI

 

AK Parti’den 2014-2019 yılları arasında Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapan Ali Dönmez, de AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları arasında yer aldı. Dönmez, aday adaylığı için başvurusunu İlçe Başkanlığı’na yaptı. 

YEKELER DE ADAY ADAYI

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevinden istifa eden Abdurrahman Yekeler de AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayları arasında yer aldı. Abdurrahman Yekeler, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Salih Azbay’a teslim etti. 

HANEDAROĞLU DA MÜRACAATTA BULUNDU

 

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan diğer bir isim Serdar Hanedaroğlu oldu. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Hanedaroğlu başvurusunu İlçe Başkanlığı’na yaptı. 

SİNAN MERAL BAŞVURUSUNU İLÇE BAŞKANLIĞINA YAPTI

 

AK Parti’de ilçe yönetim kurulu üyesi de olan Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği (TMMOB) Çerkezköy Şube Başkanı Yüksek Mimar Sinan Meral de AK Parti’den Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Meral, başvuru evraklarını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’a telim etti. 

BOZDAĞ DA ADAY ADAYI OLDU

 

Çerkezköy’de 8 yıl Doğru Yol Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 26 yıl da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevini yürüten, geçtiğimiz yıl Ocak ayında yapılan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresinde seçimi kaybederek görevi Erkan Zümbül’e devreden Ali Bozdağ da AK Parti’nin Çerkezköy’de 12 başkan aday adayı arasında yer aldı. Bozdağ, başvurusunu Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yaptı. 

BU KEZ ÇERKEZKÖY’DEN ADAY ADAYI OLDU

 

2014 ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan aday adayı, 2023 Genel seçimlerinde AK Parti’den Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olan Recep Biyik bu kez Çerkezköy’den aday adayı oldu. Biyik, başvuru evraklarını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’a teslim etti. 

ÖĞE BİR KEZ DAHA ADAY ADAYI

 

2014-2018 yılları arasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı yapan, 2018 Genel seçimlerinde AK  Parti Tekirdağ 6’ncı sıra milletvekili adayı gösterilen, 2019 yerel seçimlerinde Çerkezköy Belediye Başkan aday adayı, Mayıs ayında yapılan Genel Seçimlerde de AK Parti 5’inci sıra milletvekili adayı olan Abdullah Öğe bir kez daha Çerkezköy Belediyesi için AK Parti’den aday adayı oldu.  Öğe, aday adaylığı başvuru formunu İlçe Başkanı Salih Azbay’a telim etti. 

ÇETİNTAŞ, BAŞVURUSUNU İL BAŞKANLIĞI’NA YAPTI

 

11 aday adayı başvurularını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yaparken, 2020-2023 yılları arasında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Mayıs ayında yapılan genel seçimler öncesi ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek Tekirdağ Milletvekili aday adayı olan Kamil Çetintaş ise Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’na yaptı. 

“BÜYÜK BİR TEVECCÜH YAŞANDI”

Başvuruların sona ermesinin ardından açıklama yapan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Aziz Milletimize hizmet yolunda partimize yine her dönemde olduğu gibi büyük bir ilgi, büyük bir teveccüh yaşandı. Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru sürecimizi hayırlısı ile bugün tamamlamış bulunmaktayız. Başvurusunu yapan Belediye Başkan Aday Adaylarımıza, İlçemize, Ülkemize ve Partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *