[ad_1]

Karahan, “Kapaklımızı herkesin gıptayla baktığı, bilinen bilinmeyen bütün sorunlarını çözmüş, AK Parti belediyeciliğinin tüm unsurlarını yansıtan, göz önünde olan ve örnek alınan bir şehir haline getirmek için, bir yetimin hakkını dahi yedirmeden çalışmaya devam edeceğim” dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda önceki gün saat 18.00’da aday adaylığı açıklaması yapan İlyas Karahan’ı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları; Akın Yılmaz, Şakir Demirel, Naci Aras, Ceylan Yanar, Salih Bezgin ile partililer ve ailesi yalnız bırakmadı. 

“7 KİŞİ BAŞVURDU” 

Aday adaylığı programında konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, “Bugün Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için son müracaatımızı alıyoruz. Toplamda şu an 7 başvurumuz oldu. Her biri birbirinden değerli, kıymetli başkan aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Haklarında hayırlısı olsun. Başvuru sürecinde normalde başvuru aidatı alınıyordu. 

Genel Merkezimiz, bu seçimlerde aidat almayı bıraktı, Filistin’e bağış yapılmasını istedi. Bu bağışlar da AFAD aracılığıyla oradaki kardeşlerimize iletilecek. İsrail’in yaptığı zulmü kınıyoruz. Rabbim orada hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet eylesin, hastalara acil şifalar versin inşallah” ifadelerini kullandı. 

Filistin’de yaşanan soykırımı kınayarak konuşmasına başlayan Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı İlyas Karahan da “2024 yerel seçimleri ülkemize, Tekirdağ’a, Kapaklımıza hayırlı olsun. 

Bugüne kadar Kapaklı’ya hizmet etmiş, bir fidan dikmiş, bir çivi çakmış, Kapaklı’nın kalkınmasına fayda göstermiş herkesten Allah razı olsun. Kapaklı’ya hizmet etmiş diğer tüm aday adaylarımızı da tebrik ediyorum, yolları bahtları açık olsun” dedi. 

“TARAFIMA OLAN DESTEĞE KAYITSIZ KALAMADIM”

 

Kendisini tanıtarak konuşmasını sürdüren Karahan, “2017 yılında güzide şehrimiz Kapaklı’ya hizmet etmeye başladım. Bu süre zarfında birçok kurum ve kuruluşta yer aldım. Genç yaşıma rağmen Kapaklı’nın ihtiyaçlarını iyi bir şekilde analiz ettikten sonra hem nüfus hem de bulunduğu konum itibariyle bu şehrin tüm dinamitlerini harekete geçirerek kimsenin gölgesi altında kalmadan, bu şehri hak ettiği konuma getirebilmek ve bu yolda etkin bir şekilde hizmet edebilmek için yaptığım istişareler sonucunda, tarafıma olan desteğe de kayıtsız kalmayarak Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar verdim. 

Kapaklımız, Edirne’den Kars’a, bir ucundan diğer ucuna 81 ilde vatandaşımızın yaşadığı kozmopolit bir şehirdir. Türk’ü, Kürt’ü, Çerkez’i, Laz’ı, göçmeni ve tüm unsurlarıyla birlikte hiç kimseyi ayırt etmeden, ecdadımızın zamanında başardığı gibi ötekileştirmeden, Kapaklılılık bilincini aşılamak ve bu şehre sahip çıkacak nesiller yetiştirmek için toplumun tümünü kucaklayacak bir yönetim anlayışıyla bu yola çıktık. 

Yunus Emre’nin de dediği gibi; ‘Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim’ Bu sözlerle Kapaklımızı layık olduğu konuma getirmekle birlikte diğer yandan gönüller yapmayı, gönül köprüleri kurmayı da ihmal etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“KAPAKLI DAHA BÜYÜK PROJELERİ HAK EDİYOR” 

Kapaklı’nın dünü konuşacak vakti olmadığını kaydeden Karahan, “Mevlana’nın dediği gibi; ‘Dün, dün de kaldı cancağazım. Bugün yeni şeyler söylemek lazım’ Kapaklımızın, Türkiye’nin 100. yılında şahlanan bir ilçe olması için yüzümüzü ve yönümüzü geleceğe dönerek çalışacağız inşallah. 

Bu şehirde yaşayan herkes Kapaklı’nın daha büyük yatırımları, daha iyi projeleri, daha büyük projeleri hak ettiğini düşünüyor. Cumhuriyetin 100. yılında Kapaklı’yı Tekirdağ’ın ve ülkemizin parlayan yıldızı yapmak için tüm topluma görevler düşüyor” dedi. 

“GENÇ KAPAKLI’YA GENÇ BAŞKAN”

 

“Çocuklarımızın doğup büyüdüğü, suyunu içtiğimiz, ekmeğini yediğimiz, yaşadığımız bu şehre, tüm hemşehrilerimize sözümüz var” diyen Karahan, “Kapaklımızı herkesin gıptayla baktığı, bilinen bilinmeyen bütün sorunlarını çözmüş, AK Parti belediyeciliğinin tüm unsurlarını yansıtan, göz önünde olan ve örnek alınan bir şehir haline getirmek için, bir yetimin hakkını dahi yedirmeden çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı. Karahan, ‘Genç Kapaklı’ya Genç Başkan’ diyerek, sözlerini noktaladı. 

Haber / Buse AKIN 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *