[ad_1]

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, her gün 171 haneye 320 porsiyon sıcak yemek servisi yapıldığını belirterek, “İmkanlarımız el verdiği sürece, vatandaşlarının rahatı ve gereksinimleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediyeciliğin, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını gerçekleştirmenin yanı sıra tüm imkanlarla vatandaşların ihtiyaçlarına çare üretmek anlamına da geldiğini kaydeden Başkan Kesimoğlu, “Her yaptığımız hizmette, eşitliği ve adaleti gözeterek, her türlü ayrımcılığı reddederek ilerlemekteyiz. 

Ekonomik olarak sıkıntılı zamanlardan geçen ülkemizde, maalesef temel ihtiyaçlara ulaşmakta zorlanan birçok vatandaşımız var. Kentimizde de bu konuda objektif, titiz ve yerinde bir incelemeyle, hangi vatandaşımızın ihtiyacı varsa, biz oradayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN SEFERBER OLUYORUZ”

 

Sıcak yemek hizmetinin yanı sıra, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçları için de seferber olduklarını kaydeden Başkan Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi’nin, suiistimale asla meydan vermeden, imkanları el verdiği sürece, vatandaşlarının rahatı ve gereksinimleri için çalışmaya devam edeceğini kaydetti. 

Bu hizmetlere, çocukları vatani görevini yapan dar gelirli vatandaşlara destek ile ayni ve nakdi yardımın da dahil olduğunu ifade etti.

Haber / İrem BANÇO  

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *