[ad_1]

Başvuru evraklarını AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş’e teslim eden Dr. Tekin Yenigün, “Ben üniversite kökenli bir arkadaşınızım. Lise eğitimimi Tekirdağ’da tamamladım. Üniversite eğitimi için il dışına çıktım. Sonraki süreçlerde yaz tatilleri ve sonrasında hep Tekirdağ’da yaşadım. 2008 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne geldim. 

İlk önce tıp fakültesinin kurulumunu ve hastanenin açılmasında öncü oldum. Sonraki süreçte ise şehrime ve üniversiteme genel sekreterlik görevi ile hizmet etmeye devam ettim. Şehrimize üniversite hastanesi kazandırmak için çok mücadele ettim. Eşim Tekirdağlı. Muratlı Hanoğlu köyünden. 1989 yılından bu yana Tekirdağ’dayım. Buranın çocuğuyum” dedi. 

“HİZMETE TALİBİM”

Geçmiş yıllarda Tekirdağ’a üniversite hastanesi kazandırmak için büyük mücadeleler verdiğini, işe ameliyathane için ilk balyozu vurmakla başladıklarını ve 2006 yılında kurulan 10 tane üniversite arasında Namık Kemal Üniversitesi’ni birinci sıraya oturttuklarını dile getiren Yenigün, “31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Tekirdağ’ın tamamına ve herkese hizmet götürmek için aday oldum. Rabbim inşallah mahcup etmez. 

Memleketime hizmet etmek istiyorum. Hizmete talibim. Tabi projelerim var. İnşallah adaylık süreci tamamladığında bunu yine bu şekilde huzurunuzda çıkarak açıklayacağım” diye konuştu. 

“HERKESE DOKUNACAĞIZ”

Çiftçiye, esnafa, herkese dokunacaklarını söyleyen Yenigün, “Güçlü bir basının oluşması lazım. Tekirdağ’da bunun için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Çünkü basın kamuoyunun gözü ve kulağıdır. Bu olmalı, bunu güçlendirmemiz lazım. Ben basına küsen, darılan, arkasını dönen, kaçan olmayacağım” dedi.

“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Yenigün’ün aday adaylığı başvurusunu kabul eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş de “Çıktığı yolda hocama hayırlı uğurlu olsun diyorum. Müracaatını kabul ettik. Rabbim utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber / Buse AKIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *