[ad_1]

 

Mahallelerinin sıkıntı, ihtiyaçları ve taleplerini dile getiren muhtarları dinleyen Vali Soytürk, gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. 

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, önceki gün Çerkezköy’ü ziyaret etti. İlk olarak Çerkezköy Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Soytürk, daha sonra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. 

BAŞSAVCI YILMAZ’I ZİYARET ETTİ 

 

Güçlendirmesi yapılan Müjgan – Serkan Karagöz Anaokulu ve yapımı devam eden Çerkezköy Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulunan Vali Soytürk, daha sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Burak Yılmaz’a iade-i ziyarette bulundu. Çerkezköy Adliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Vali Soytürk, Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz ile bir süre görüştü. Ziyaretleri sırasında Vali Soytürk’e Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü de eşlik etti.

ÇERKEZKÖY SANAYİSİ HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER 

İlçe ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ni (ÇOSB) de ziyaret eden Vali Soytürk, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Vali Soytürk, ardından ÇOSB Toplantı Salonu’nda Çerkezköy sanayisi hakkında Sözdinler ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre görüştü. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü eşlik etti.

MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI 

 

Vali Soytürk, programı kapsamında Çerkezköy’de Muhtarlar Toplantısı’na da başkanlık etti. Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde yapılan toplantıda muhtarlar, mahallelerinin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Soytürk’e ilettiler. Vali Soytürk de gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve muhtarlar katıldı.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

Toplantının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a iade-i ziyarette bulunan Vali Recep Soytürk, Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Akay ile bir süre görüşerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında Vali Soytürk’e Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü eşlik etti. 

MİLLET OLARAK SİZE VEFA BORCUMUZ VAR

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ile birlikte 2003 yılında Çanakkale Gelibolu’da şehit olan Muharebe Çavuş Mustafa Oruç’un ailesini de ziyaret eden Vali Soytürk, ziyarette şehidimizin ailesiyle yakından ilgilendi, hal ve hatırlarını sordu. 

Soytürk, “Sizler özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit verdiniz. Bugün bu topraklarda yaşıyorsak bunu canlarını feda etmiş şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Millet olarak size vefa borcumuz var. Şehit ailelerine ve gazilerimize kapımız her zaman açıktır” dedi. 

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ 

 

Vali Recep Soytürk, Çerkezköy ziyareti kapsamında Uluslararası Kongrat Türkleri Derneği’ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Rahmatullah Ahmet Kasımoğlu ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Soytürk; sorun, talep ve beklentilerini dinledi. 

Ziyaretleri sırasında Vali Soytürk’e Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü eşlik etti. Vali Recep Soytürk, yık-yap kapsamında Devlet Yatırım Programına alınan ve Türkiye Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesi yapılan Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni (32 derslik okul binası ve 3 atölye) de ziyaret etti. 

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Soytürk, yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretleri sırasında Vali Soytürk’e Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü eşlik etti.

 

Haber / Buse AKIN 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *