[ad_1]

 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan yaptı. 

ÖĞRENCİLERE BİLGİLER VERDİLER

Doğan, enstitünün kuruluşu, yeni açılan anabilim dalları, gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Toplantıda, Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Öner Dinç, sorumlu olduğu değişim programları, benzerlik raporunun alınması konulara değinirken, Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sedef Zeyrekli Yaş da, mevcut öğrenci sayıları, doktora, sanatta yeterlik ve yüksek lisans program sayıları ile yeni açılan programlar, mezun öğrenci sayıları, enstitünün kitapları ve gerçekleştirilen etkinlikler hakkında sunum yaptı. 

HEYKEL SERGİSİ ZİYARET EDİLDİ

 

Yeni kurulan Trakya Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı hakkında bilgiler paylaşan Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Hakan Yaş, dekanlığın amaç ve kapsamı, planlanan süreçler ve etkinlikler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Enstitü Sekreteri Cihan Sayan da, tüm iş akış süreçleri, sıkça sorulan sorular, yenilen web sayfası, dilekçe ve formlar, eğitim öğrenim ders planları konusunda konuşma gerçekleştirdi. 

Öğrencilerimizin kayıt yenileme, ders kaydı, muafiyet işlemleri, tez önerisi ve tez savunma süreçleri gibi pek çok konuda soruları yanıtlandı. Oryantasyon toplantısının ardından Sosyal Bilimler Enstitüsü Heykel Anasanat Dalı öğrencileri tarafından Cumhuriyet’in 100. Yılı Anısına hazırlanan ve enstitüler binası fuaye alanında açılan serbest konulu heykel sergisi ziyaret edildi. 

Haber / Erdal AYDIN
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *