[ad_1]

 

Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, “Bizler her zaman dayanışmadan ve beraberlikten bahsederken, bugün bunun meyvelerini topluyoruz. Hiçbir zaman ‘ben’ demedik, hep ‘biz’ dedik ve omuz omuza yardımlaştık” dedi. 

Süloğlu Recep Gürkan Çok Amaçlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye; Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, Edirne’yi Tanıtma Derneği Başkanı Bahri Dinar, Trakya’nın sosyal medya fenomeni Babanın Oğlu Kemal ve vatandaşlar katıldı. 

“HEP OMUZ OMUZA YARDIMLAŞTIK” 

Programda açılış konuşmasını yapan Süloğlu Spor Kulübü Başkanı Göksel Tokmak, “Gecemize katılımınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde bu yıl şampiyon olmayı hedefliyoruz. Başta belediye başkanımız olmak üzere katkı veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran da yaptığı konuşmada, “Bu akşam burada böyle güzel bir kalabalık ve Süloğlu Spor’umuza gönül verenlerle bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Bizler her zaman dayanışmadan ve beraberlikten bahsederken, bugün bunun meyvelerini topluyoruz. 

 

 

Hiçbir zaman ‘ben’ demedik, hep ‘biz’ dedik ve omuz omuza yardımlaştık. Süloğlu Spor’umuz başta olmak üzere güreş takımımıza ve tüm ilçemizin gençlerine hep destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. 

Bu geceye uzak yakın demeden katılan herkese özellikle de kadınlarımıza, gençlerimize bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum” dedi. Gecenin sonunda kulübe katkı verenlere plaket ve forma takdim edildi.

Haber / Erdal AYDIN 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *