[ad_1]

Lösemi hakkında farkındalık oluşturmak ve özellikle çocukları hedef alan amansız hastalıkla mücadelede destek toplamak amacıyla, LÖSEV Tekirdağ Şubesi tarafından organize edilen yürüyüşe  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar da katıldı. 

ÇELENK SUNUMU İLE SONA ERDİ

Hükümet Caddesi boyunca bandolar eşliğinde Tekirdağ Valiliği önüne kadar devam eden Sevgi, İyilik ve Umut Yürüyüşü, burada Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile sona ererken, Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, çocuklar ve gönüllülerle birlikte anıta çelenk sundu.

“UMUTLARINI VE CESARETLERİNİ YÜKSELTMEK HEPİMİZİN GÖREVİ”

 

Sevgi, İyilik ve Umut Yürüyüşünde, lösemi tedavisi gören minik çocukların yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Bu zorlu yolda onlarla birlikte yürümek, umutlarını ve cesaretlerini yükseltmek hepimizin görevi. 

Onların yanında olduğumuzu göstermek için düzenlenen bu etkinlik, toplum olarak birbirimize olan bağlılığımızı ve dayanışmamızı da pekiştirdi. Başta aileler, doktorlar, hemşireler ve tüm sağlık personeli olmak üzere, minik kahramanlarımızın hayatlarını güzelleştirmek ve daha iyi hale getirmek için çaba gösteren herkese yürekten teşekkür ederim. 

Unutmayalım; lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır” dedi. 

Haber / İrem BANÇO

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *