[ad_1]

Dün saat 11.00’de Ambardere mevkiindeki Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi Pansiyonunun bahçesinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Öztürk Çetin, Çerkezköy İlçe Tarım ve Orman Müdürü Murat Öner, Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Tevfik Can Bakal, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdür Vekili Gülşah Dönmez, okul müdürleri, mahalle muhtarları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

“GELECEĞİMİZİN EN ÖNEMLİ YATIRIMLARINDAN BİRİ”

 

Katılımcılar öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu. Orman Genel Müdürlüğü’nün bu yıl ağaçlandırma çalışmalarının okul bahçelerinde yapılması talimatının ardından, Çerkezköy’de de Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi Pansiyonunun bahçesinin ağaçlandırma alanı olarak belirlendiğini ifade eden Çerkezköy Orman İşletme Şefi Tevfik Can Bakal, “Cumhuriyetimizin 100. yılında 257 fidanı toprakla buluşturuyoruz. 

 

Fidanlar arasında çam türleri ağırlıkta. Dışarıda perde olacak ağaçlar, içeride de gölge yapacak ağaçlar var. İnşallah ülke genelinde yürütülen bu kampanyanın, geleceğimizin en önemli yatırımlarından birisi olacağına inanıyoruz” dedi. 

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *