[ad_1]

Cuma günü, bir televizyon kanalına çıkarak Fevzi Çalışkan’ı arayan Çalışkan ailesinin evinin önüne giderek ortalığı birbirine katan, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından cinayet şüphesiyle gözaltına alındıktan sonra Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen Serkan Şahin ile birlikte soruşturmada adı geçen babası Nurettin Şahin ve Şakir Çakmak da gözaltına alınmıştı.

CUMA GÜNÜ GÖZALTINA ALINMIŞTI

 

Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu, Fevzi Çalışkan’ı kaybolduğu gün motoruna bindirdiği ve kaybolmadan önce Fevzi Çalışkan’ı gören son kişi olduğu belirlenen Serkan Şahin (31) ile babası Nurettin Şahin (52) ve Şakir Çakmak (31), Asayiş Şube Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından dün sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleriyle Çerkezköy Adliyesi’ne çıkarıldı. 

 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Baba Nurettin Şahin savcılık sorgusunun ardından serbest kalırken Serkan Şahin ve Şakir Çakmak ise yüzde 74 engelli Fevzi Çalışkan’ı öldürdükleri iddiasıyla tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen ve çelişkili ifadeler veren Serkan Şahin ve Şakir Çakmak, tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. 

 

 

 

 

 

Haber / Şaban KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *