[ad_1]

 

İl Başkanı Mehmet Çakı, dosyanın bir an evvel aydınlatılması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 

Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, 13 aydır kayıp olan Fevzi Çalışkan’ın ailesine tam destek verdiklerini açıkladı. Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Cihat Karabulut, İl Başkan Yardımcısı Burak Çapkın ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Havzalılar Derneği’ni ziyaret etti. 

Samsun Havzalılar Derneği, hemşehrileri olan Fevzi Çalışkan’ın bir an önce bulunması için sürecin takipçisi olacaklarını açıklamıştı. 

“SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Çakı, “Geç tecelli eden adaletin anlamı olmaz. Dosyayı Genel Merkeze kadar ileteceğiz ve sonuna kadar takipçisi olacağız. Vatandaşın derdiyle hemhal olan bir anlayışın temsilcisi olan bizler, halkımızın yanında olmayı sürdüreceğiz. 

Ülkemizdeki adalet sorunundan ekonomiye kadar içerisinde bulunduğumuz bataktan bizi çıkaracak olan yine bizleriz. Sorunları ancak halkın içinden gelen Yeniden Refah temsilcileri çözebilir” dedi. 

“EVLADIM KAYIP, BAĞRIMDA TAŞ VAR”

 

Kapaklı Samsun Havzalılar Dernek Başkanı Sebahattin Altınsoy, geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı: “Değerli Havzalı hemşerilerim bugün burada toplanmamızın nedeni, Mustafa Çalışkan abimize destek olmak ve toplumsal duyarlılık adına bir boykot yapmak içindir. 

Ayrıca değerli Esra Erol ve ekip arkadaşlarına da bu olayı aydınlatmaya çalıştıkları için herkes adına teşekkür ediyorum” Fevzi Çalışkan’ın babası Mustafa Çalışkan da söz alarak, “13 aydır benim evladım kayıp, bağrımda taş var. Samsun’lu hemşerilerime teşekkür ederim. 

Ben kendimi yalnız hissediyormuşum, yalnız değilmişim. Allah hepinizden razı olsun. Ailelere sesleniyorum lütfen çocuklarınızı yalnız bırakmayın, sahip çıkın, takip edin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” dedi. Boykot için toplanan kalabalık, “Havza uyuma, evladına sahip çık sloganları” attıktan sonra dağıldı.

Haber / İrem BANÇO

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *