[ad_1]

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Stadyumu’nda Vali Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Bülent Turan, ilk olarak Tekirdağ Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Turan, Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Vali Soytürk ile bir süre görüştü.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı Tekirdağ’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Soytürk, ziyaretleri için Bakan Yardımcısı Turan’a teşekkür etti. Ziyarette Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Daire Başkanı J. Alb. Selami Akşit, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık da yer aldı. 

 

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan başkanlığında, Vali Recep Soytürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, ilgili birim amirleri ve İl Jandarma Komutanlığı personelinin katılımıyla Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı da yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, “Toplumumuzun huzurunu ve geleceğini tehdit eden zehir tacirleri ile Mücadelemiz Kararlılıkla devam edecektir” denildi. 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *