[ad_1]

Lüleburgaz Belediyesi, vatandaşlara uygun fiyatla ekmek satışına başladı. Belediye Meclisi’nde alınan kararla uygulamaya geçen Halk Ekmek projesi kapsamında, günlük üretilen 3 bin ekmek, her noktada bin adet olmak üzere 3 ayrı noktada 5,50 TL’ye satılıyor.

HAFTANIN 6 GÜNÜ SATIŞ YAPILIYOR 

Halk Ekmek büfelerinden biri Cumhuriyet Mahallesi Sakızköy Meydanı’nda konumlandırılırken diğer Halk Ekmek büfesi ise Okullar Caddesi’ne konumlandırıldı. Halk Ekmek satışının yapılacağı üçüncü adres ise Hürriyet Mahallesi Eski İstasyon Caddesi’nde bulunan Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi oldu. 

Halk Ekmek satışı Pazar günleri hariç haftada 6 gün olacak şekilde sabah 10.00-12.00, öğleden sonra 14.00-160.0 saatleri arasında gerçekleştiriliyor. Halk Ekmek büfelerinde kişi başı en fazla 5 adet ekmek satışı gerçekleştiriliyor. Her noktada bin adet olmak üzere 3 ayrı noktada toplam 3 bin adet ekmek uygun fiyatla halka ulaştırılıyor. 

“HALKIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” 

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ekonomik olarak zor günler yaşadığımız bu dönemde tüm şartlara rağmen halkımıza destek olmaya devam edeceğiz. 

Halk Ekmek Büfelerimiz 1 Kasım itibariyle 3 ayrı noktada vatandaşımıza hizmet vermeye başladı. Tüm halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Haber / Menşure KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *