[ad_1]

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş katıldı. Konferansa katılım yoğun oldu. Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın yorumlarıyla gerçekleşen ‘Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz’ başlıklı konferansa; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan, partilerin ilçe başkanları ve üyeleri, il ve ilçe protokolü, oda ve borsa başkanları ve üyeler katıldı.

GÜNCEL GELİŞMELERİ AKTARDI 

 

Konferansta Prof. Dr. Özgür Demirtaş, ekonomi alanındaki güncel gelişmeleri, bilimin ekonomiye olan etkilerini ve gelecekteki trendleri ele aldığı sunumunda, dinleyicilere perspektifler sundu. Etkinlik boyunca katılımcılar, ünlü ekonomiste ekonomi, bilim ve gelecek hakkında merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. 

Demirtaş, soruları yanıtlayarak, katılımcılarla etkileşimde bulundu. Etkinlik ayrıca, renkli görüntüler sunan bando ekibinin gösterisiyle renklendi. Konferans sonunda Prof. Dr. Özgür Demirtaş’a Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan tarafından teşekkür hediyesi sunuldu. Katılımcılar, etkinliğin bilgi dolu ve ilham verici olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemini vurguladılar.

Haber / Ebru CÜNİ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *