[ad_1]

 

Koç, “Kendimi, yüreğimdeki dinmek bilmeyen Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıyla bu partinin tüm üyelerine emanet ediyorum” dedi. 

CHP Vize Danışma Kurulu Toplantısı, Vize Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. 

ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Vize İlçe Başkanı Serdar Dündar ve partililerin katılımıyla yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Vize Danışma Kurulu Toplantısı’nda parti için gelişmeler ve sorunlar ele alındı. Toplantıda söz alan Değer Koç, Kıyıköy Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığını açıkladı. 

“HIZLICA YEREL SEÇİME ODAKLANMALIYIZ”

 

Kendisini tanıtarak söze başlayan Koç, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Partinin kurultay sürecinin bir şekilde olgunlaşarak neticeleneceğini ancak delege olmayan üyelerin vakit kaybetmeden bu gündemden bağımsız olarak yerel seçime odaklanması gerektiğinin altını çizdi. 

Bu kapsamda kendisinin de profesyonel bir ekiple Kıyıköy Belediye Başkanlığı seçimine hazırlandığını belirten Koç, “Müjdesini ilk buradan veriyoruz. Çalışmalarımız kapsamında Kıyıköy Modeli olarak adlandırdığımız bir vizyon belgesiyle yola çıkıyoruz. 

Belde halkıyla uzun sohbetler yaparak, uzman görüşlerine başvurarak, en yakıcı ihtiyaçlar üzerinde çalışmalar yürütüyoruz. On yıla varan yerel yönetim deneyimlerimi bu yönde harmanlayarak, çok daha kapsamlı çalışmalar yürüteceğim bir kampanya sürecini bilhassa buradan ilan etmek istedim. 

Çünkü lise yıllarında gururla yakama taktığım parti rozetine her baktığımda örgüte inandım, örgüte güvendim” ifadelerini kullandı. 

“İLK KIVILCIMI BURADAN ÇAKIYORUM” 

İleriki günlerde çalışmalarının çok daha hızlanacağını belirten Değer Koç, Genel Başkan’dan Parti Meclisi’ne kadar tüm yetkili kişilerin bu çalışmalardan haberdar olacağını fakat ilk bilgilendirme yapacaklarının başında il, ilçe ve belde başkanlarının geleceğini söyledi. 

Koç, “Kendimi, yüreğimdeki dinmek bilmeyen Cumhuriyet Halk Partisi sevdasıyla bu partinin tüm üyelerine emanet ediyorum. Kıyıköy’den Vize’ye, Kırklareli’nden tüm Türkiye’ye yayılacağına inandığım bu sevdanın ateşinde ilk kıvılcımı buradan çakıyorum” diyerek, parti yöneticilerine hazırlamış olduğu raporları ve vizyon belgesini teslim etti.

Haber / Ebru CÜNİ 
 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *