[ad_1]

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, fidan dikim etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla düzenlediğimiz fidan dikim etkinliğine katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bizler Cumhuriyetimizin 100. yılında kalıcı olması amacıyla burada hatıra ormanı oluşturmak istedik. 

Sizlerin destekleriyle her bir ağaç birimize ait olacaktır. Hepimiz için çok güzel bir anı olarak kalacaktır. Hepimizin 100. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.  

TÜRK BAYRAĞI DAĞITILDI 

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve öğrenciler tarafından Kavakdere mevkiinde oluşturulan hatıra ormanında Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla toplam 1923 fidan toprakla buluşturuldu. Etkinlik sonunda öğrencilere ve katılımcılara Türk bayrağı dağıtıldı. 

Kavakdere mevkiinde düzenlenen fidan dikim etkinliğine; Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu yedek üyesi İlyas Kum, ÇOSB Bölge Müdürü Fatma Çiğdem Baykal, ÇOSB yetkilileri, ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. 

 

Haber / İrem BANÇO 

 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *