[ad_1]

 

Gürkan, “Haydi Edirne’m, Cumhuriyetimizin 100. yılında tek yürek olalım. Evlerimizi ve iş yerlerimizi ay yıldızlı Türk Bayrağı ile donatalım. 100. yıl coşkusunu hep birlikte yaşayalım. Vatandaşlarımız ay-yıldızlı Türk Bayrağımızı, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’ndan temin edebilir” dedi.

Türkiye’nin Avrupa’ya açılan kapısı olan Edirne’de Cumhuriyetin 100. yılında önemli bir tarihe tanıklık edeceklerini ve Edirneliler ile el ele, gönül gönle Cumhuriyetin ikinci yüzyılına büyük bir umutla yürüyeceklerini ifade eden Gürkan, “Tüm Edirne halkını bu gurura, bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi. 

“BİR KEZ DAHA TÜM DÜNYAYA GÖSTERELİM” 

Edirnelileri, evlerini ve iş yerlerini ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız ile donatmaya davet eden Başkan Gürkan, “Edirne olarak Cumhuriyete, Atatürk’e yakışır bir şekilde bayramımızı hep beraber kutlayalım. Cumhuriyetten, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün yolundan ve izinden asla ve asla vazgeçmeyeceğimizi, bu topraklarda sonsuza kadar ay-yıldızlı bayrağımızın gururla dalgalanacağını bir kez daha tüm dünyaya gösterelim” dedi. Gürkan, vatandaşların şanlı Türk Bayrağını, Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’ndan temin edebileceğini de sözlerine ekledi. 

Haber / Ebru CÜNİ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *