[ad_1]

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve diğer ilçe başkanları ve Tekirdağ’daki kurultay delegeleri önceki gün parti genel merkezinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. 

 

Ziyarette Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu ve Parti Sözcüsü, Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan ve Nurten Yontar da yer aldı. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ HEDİYE ETTİLER

 

Ziyarette Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kemal Kılıçdaroğlu’na Çorlu’nun ilk coğrafi işaretli ürünü olan Seymen Kavunu ile Atatürk Evi’nin bahçesinde yetiştirdikleri nar ağacının ilk meyvelerini hediye etti.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de Kılıçdaroğlu’na Ergene’nin coğrafi işaretli ürünü olan Velimeşe bozası hediye etti. 

Haber / Buse AKIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *