[ad_1]

Bakan Göktaş, Vali Recep Soytürk ve protokol üyeleri tarafından Valilik önünde karşılandı. Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından Bakan Göktaş, Valilik makamına geçerek Vali Soytürk ile bir süre görüştü.

BRİFİNG ALDI 

 

Bakan Göktaş, daha sonra Valilik Toplantı Salonu’nda Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında brifing aldı. Ziyarette AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler ve AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş de yer aldı.

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI 

 

Bakan Göktaş, daha sonra Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret etti. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Başkan Yardımcıları ve Süleymanpaşa Belediyesi personeli tarafından karşılanan Bakan Göktaş, ardından Başkanlık makamına geçerek Süleymanpaşa Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Bakan Göktaş’a ziyaretleri sırasında Vali Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Gökhan Diktaş, Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ülkü Uslu eşlik etti.

Haber / Şaban KARDEŞ 

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *