[ad_1]

 

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış dersine Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çapku, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mithat Güneş, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Han Ergüven, fakülte akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. 

Öğretim Görevlisi Selçuk Arslan’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan açılış dersinde bir konuşma gerçekleştiren İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çapku, fakülteleri hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. 

 

“GÜCÜNE GÜÇ KATIYORUZ”

Açılış dersinde Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür de bir selamlama konuşması yaptı. İlahiyat Fakültenin  öğrenci ve akademisyenleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Şengörür, İlahiyat Fakültesi akademisyen ve öğrencilerinin Dekan Prof. Dr. Ahmet Çapku önderliğinde  gerçekleştirdikleri başarılı çalışmalarla üniversitenin gücüne güç kattıklarını söyledi. 

“MESLEK HAYATINDA İLAHİYAT MEZUNLARI”

 

Rektör Şengörür’ün konuşmasının ardından Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın, “Meslek Hayatında İlahiyat Mezunları” konulu açılış dersini verdi. 

Açılış dersi, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çapku’nun Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Akif Aydın’a teşekkür ederek, günün anısına plaket takdiminde bulunmasının ardından sona erdi. 

Haber / Menşure KARDEŞ

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *