[ad_1]

Bulgaristan Kırcaali Dr. Atanas Dafovski Hastanesi Başhemşiresi Seynur Mümin, Kadın Hastalıkları Servisi Sorumlu Hemşiresi Sevinç Emin, Yenidoğan Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Elis Celil, Göğüs Hastalıkları Kliniği Sorumlu Hemşiresi Hafi Sefetim, Çocuk Kliniği Sorumlu Hemşiresi Nur Hayat ve Kardiyoloji Kliniği Sorumlu Hemşiresi Sibel Mümin Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, Kırcaali Belediyesi Başkan Danışmanı Bayram Hüseyin ve Trakya Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Öğr. Gör. Sadet Elmas da yer aldı.

HEMŞİRE DEĞİŞİMİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Ziyarette Trakya Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ile Dr. Atanas Dafovski Hastanesi arasında kardeş hastane projesi kapsamında hemşire değişimi ve eğitimi konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

“İŞBİRLİĞİ YAPMAYI ÖNEMSİYORUZ”

 

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Trakya Üniversitesi’nin sağlık konusunda bölgenin en büyük güçlerinden birisi olduğunu ifade ederek, “Köklü geçmişi ile sağlık konusunda oldukça deneyimli ve donanımlı bir üniversiteyiz. Trakya Üniversitesi olarak Balkanlar’daki kurumlarla iş birliği yapmayı ve birlikte projeler üretmeyi çok önemsiyoruz. 

Bu anlamda Dr. Atanas Dafovski Hastanesi ile yapacağız iş birliği bizim için çok değerli. Bu iş birliği ile iki kurumun da birbirine önemli katkılar sunacağına inanıyorum” dedi.

Haber / Erdal AYDIN

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *