[ad_1]

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye  Başkanı Kadir Albayrak, Gölbaşı Parkı’nı daha güzel bir görünüme kavuşturmak ve vatandaşların hoşça vakit geçirebileceği ve sosyalleşebileceği alanlar oluşturmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. 

“HAYIRLI OLSUN”

Modern kentlerin en önemli göstergelerinden birinin insanların sosyal hayatının geliştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar olduğunu kaydeden Albayrak, “Bu çalışmalar kapsamında Çorlu Gölbaşı Parkı’nda yeni iskele ve restoran yapımına devam ediyoruz.  Gölbaşı Parkı içerisinde yapımına devam ettiğimiz iskele ve restoranın şimdiden tüm hemşerilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ASFALT İMALATLARI VE YÜZER İSKELE DUBA İMALATLARI TAMAMLANDI

 

Yapılan açıklamada “Çorlu İlçesi Gölbaşı Parkı yapım işinde iskele bölümü betonarme ve çelik imalatları tamamlandı. Yol bölümü asfalt imalatları ve yüzer iskele duba imalatları tamamlandı. Restoran bölümü ısıl ahşap imalatları yapıldı. 

Isıl ahşap döşeme kaplamaları ve pergolelere ait imalatlara başlandı. Toplam 500 metrekare iskele alanı ve 200 metrekare de kafeterya alanı yeniden yapılacak” denildi. 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ
 

[ad_2]

Source link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir