[ad_1]

 

2015 yılında yayınladığı ‘Maşatlığa Kırlayan Kızan’ isimli ilk kitabının ardından ‘Canım Kardeşim’, ‘Kayıp Zaman Çocukları’, ‘Kral Amatokos’un Altın Maskesi’ ve ‘Darmaperuşan’ isimli kitaplarını okuyucularıyla buluşturan Kapaklılı yazar Haluk Ecevit’in “Atam’a Sorular Sordum Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ulu Önder’e 100 Soru” isimli 6’ncı kitabı da kitap raflarındaki yerini aldı.
Kapaklılı yazar Haluk Ecevit, Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Kapaklı Kitap Fuarı’nın son gününde okurları için kitaplarını imzaladı. 

ÇOCUKLAR İÇİN DE 2 KİTAP YAYINLADI

 

Hem çocukluk anılarını hem de bire bir yaşamadığı fakat büyükler tarafından kendisine anlatılan, efsaneleşmiş, köyde anlatılagelen hikayeleri, anıları derlediği ‘Maşatlığa Kırlayan Kızan’ isimli ilk kitabında Trakya’nın kültürünü yöresel dille anlatan; kendi hayatından öyküleri derlediği ve bu toprakların insanlarının başından geçen ilginç olayları kaleme aldığı ‘Canım Kardeşim’ isimli ikinci kitabını da 2016 yılında okuyucu ile buluşturan Haluk Ecevit, çocuklar için de ‘Kayıp Zaman Çocukları’ ve ‘Kral Amatokos’un Altın Maskesi’ isimli kitapları kaleme aldı. 

ALTINCI KİTABI DA RAFLARDAKİ YERİNİ ALDI

2020 yılında göçmenliği ruhundan silip atamayan ama Trakya’nın kadim yaşam biçimi ile birleştiren insanların hayatlarını anlattığı ‘Darmaperuşan’ kitabını kaleme alan Haluk Ecevit’in Cumhuriyetimizin 100. Yılı dolayısıyla yazdığı ‘Atam’a Sorular Sordum Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ulu Önder’e 100 soru’ isimli altıncı kitabı da geçtiğimiz günlerde raflarındaki yerini aldı. 

OKURLARI İÇİN KİTAPLARINI İMZALADI

 

2038 yılında Tekirdağ’dan Anıtkabir’e giden Cenk isimli bir çocuğun, üç boyutlu teknoloji ve yapay zeka sayesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile aralarında geçen konuşmalar anlatılıyor. Kitapta, ülkemizin kurucu lideri hakkında unutulmuş birçok bilgi yer alıyor. 

Bu kitabın sadece Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı akıllarda var olan soruları cevaplamak için değil, aynı zamanda onunla ilgili olarak sağlam bir temel atıp yeni ve doğru sorular ile inşaya devam etmek için yazıldığını ifade eden Yazar Haluk Ecevir, Pazar günü 13.00-14.00 saatleri arasında Kapaklı Atatürk kültür Merkezi’nde düzenlenen imza gününde okurları için kitaplarını imzaladı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU

[ad_2]

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *